Εκθεσιακός Χώρος

Metropolitan Expo:
Ένας χώρος Ευρωπαϊκών προδιαγραφών!

Η επαγγελματική έκθεση για τα μηχανήματα και τις τεχνολογίες επεξεργασίας μετάλλων, βιομηχανικού εξοπλισμού και βιομηχανικής υπεργολαβίας Metal Machinery θα πραγματοποιηθεί 19-22 Οκτωβρίου 2023 στο υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Το «Metropolitan Expo» είναι το πιο νέο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας. Διαθέτει παράλληλες, ισόγειες, ευρύχωρες και υψηλές αίθουσες, εντυπωσιακούς χώρους υποδοχής, στεγασμένους διαδρόμους και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες εκδηλώσεων, επιχειρηματικών συναντήσεων και Τύπου.

Διαθέτει επίσης εστιατόρια, μπαρ σε κάθε αίθουσα, ασύρματο Ιντερνέτ, πάρκινγκ για τους επισκέπτες έκτασης 110.000 τμ και ιδιαίτερους χώρους στάθμευσης για τους εκθέτες και τα πούλμαν.

Η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη μέσω της Αττικής οδού ή με τον προαστιακό σιδηρόδρομο και το μετρό (τερματικός σταθμός) από όπου ναυλωμένα πούλμαν μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες στο εκθεσιακό κέντρο.

Στα πλεονεκτήματά του προστίθεται η γειτνίαση με ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, χώρους αναψυχής και φυσικά με το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.